BAJDENA ZABOLELO PITANJE O SINU: Ti si prokleti LAŽOV - burna rasprava sa farmerom u Ajovi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJDENA ZABOLELO PITANJE O SINU: "Ti si prokleti LAŽOV" - burna rasprava sa farmerom u Ajovi (VIDEO)

Hteo da radi sklekove.

Jedan od kandidata Demokratske partije za predsednika SAD Džo Bajden ušao je u oštru raspravu sa jednim farmerom u Ajovi, nazvavši ga "prokletim lažovom" i pozvao na testiranje inteligencije i takmičenje u sklekovima.

Penzionisani farmer je na predizbornom skupu u Ajovi rekao Bajdenu da je prestar za posao predsednika, ali mu i zamerio što je "poslao svog sina u Ukrajinu da radi za naftnu kompaniju, kako bi imao pristup predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zelenskom".

Joe Biden loses his shit. He challenges the guy to do push ups with him and calls him fat 😂

pic.twitter.com/yBKh45O2Pp

— Greg Price (@greg_price11) December 5, 2019

- Ti si prokleti lažov, čoveče. To nije istina i niko nikada nije rekao da je moj sin uradio bilo šta pogrešno, kao što nisam ni ja - rekao mu je Bajden.

On je odgovorio i na primedbe o svojoj fizičkoj vitalnosti i mentalnoj agilnosti, prenosi CNN.

- Ako želiš da proveriš moje stanje, hajde da radimo sklekove zajedno - poručio mu je bivši potpredsednika SAD i pozvao ga da urade i test inteligencije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.