BAJDEN POPIO NOVU KRITIKU OD GRENELA: Posle ovoga politika Bele kuće prema Balkanu kristalno jasna

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 19:51

BAJDEN "POPIO" NOVU KRITIKU OD GRENELA: Posle ovoga politika Bele kuće prema Balkanu kristalno jasna

Trampov čovek bez dlake na jeziku

Izaslanik bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ukazao je danas na to da američki predsednik Džo Bajden u izlaganju pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija nije pomenuo dijalog Beograda i Prištine i ocenio da njegovoj administraciji saradnja sa Balkanom nije prioritet.

- Džo Bajden u govoru pred Ujedinjenim nacijama nije ni pomenuo dijalog Kosova i Srbije. Beloj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očigledno nije prioritet da na bilo koji način sarađuje s Balkanom - napisao je Grenel na Tviteru.

Joe Biden fails to even mention the Kosovo-Serbia dialogue in his UN speech.

It is clearly not a priority for this White House to partner with the Balkans in any way.

— Richard Grenell (@RichardGrenell) September 21, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.