BAJDEN OTVORIO DUŠU: U prvom intervjuu nakon izbora pomenuo odnos sa aktuelnim predsednikom Trampom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 09:33

BAJDEN OTVORIO DUŠU: U prvom intervjuu nakon izbora pomenuo odnos sa aktuelnim predsednikom Trampom (VIDEO)

Bajden je istakao da se njegov tim trudi da već sada novi američki predsednik bude upućen u sva dešavanja.

Izabrani američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da još nije razgovarao sa aktuelnim predsednikom Donaldom Trampom.

Bajden je, u prvom intervjuu nakon izbora koji je dao za američku televiziju NBC, govorio je o procesu prenosa vlasti i drugim problemima sa kojima će se suočiti tokom mandata.

S obzirom na to da je administracija aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednika Donalda Trampa pokrenula proces prenosa vlasti i na neki način priznala poraz na izborima,

- Administracija već počinje da priprema dnevne izveštaje koje ću dobijati kao predsednik. Takođe, dogovaramo sastanak sa COVID timom u Beloj kući kako bismo dogovorili uslove oko distribucije vakcine koja treba da bude dostupna svim ljudima - rekao je Bajden.

On se osvrnuo na glasine da će se njegova administracija ponašati poput Obamine.

- Suočeni smo s potpuno drugačijim svetom nego što je bio u administraciji Obame. Predsednik Tramp u potpunosti je izmenio lice države i moraćemo to da promenimo - izjavio je Bajden.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.