BAHATO PONAŠANJE SRPSKIH UČENIKA IZAZVALO ŠOK: Lome stolice, šutiraju sve pred sobom, bacaju klupe, mnogi u neverici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 11:32

BAHATO PONAŠANJE SRPSKIH UČENIKA IZAZVALO ŠOK: Lome stolice, šutiraju sve pred sobom, bacaju klupe, mnogi u neverici (VIDEO)

Bahato ulaze u učionicu, šutiraju, gaze i bacaju stolice, klupa je udarena i prevrnuta…

U vazduhu leti ranac, bačena je i korpa za smeće... Na internetu je osvanuo snimak za koji se pretpostavlja da je nastao jednoj novosadskoj školi. Na snimku su đaci, navodno srednjoškolci, a ponašanje koje su pokazali najblaže rečeno je – nedolično. Što je najtužnije, među akterima ovog snimka ima i devojčica.

Uz snimak piše:

- Narod koji ima ovakvu omladinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne treba da brine za svoju budućnost. Prva godina srednje škole. Mislim da je NS.

Ređaju se komentari.

Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba da brine za svoju budućnost.

Prva godina srednje škole. Mislim da je NS pic.twitter.com/16gsh0EjiK

— Igor Čobanović (@DaZivimSan) September 18, 2021

Neko piše da je reč o imitaciji snimka sa Tik Toka, kako srednjoškolci koji slušaju „Crni Cerak“ ulaze u učionicu.

- Pa to kao u bircuzu nekom. Da li je moguće da smo dotle došli?!

- Ovo su deca kojoj se godinama plasiraju pogrešni idoli. Na mejn strim medijima vladaju kriminalci, nasilnici, kurve i plastične starlete, ovo je rezultat toga. Slika društva u kakvom odrastaju.

- Ovo su sve od kuće doneli. Tamo je frka i problem.

- Šta je sa roditeljima? Ili su izašli iz inkubatora?

- Ovi verovatno dobijaju redovno batine kod kuće što je jedan od uzroka ovakvog ponašanja, a kod psihologa bi morali prvo roditelji pa onda i deca.

- Kod mog klinca u učionicama piše cenovnik inventara… platiš plus letiš iz škole …doviđenja prijatno.

- Bože, šta je ovo...Kad se setim kako smo u prvom gimnazije svi bili nesigurni, mirni i ljubazni... Ovakvo nešto je bilo nezamislivo, bez obzira kakvi huligani su bili u razredu, a svaki razred je imao po nekog... Hvala Bogu da sam bila dete u jedno drugo vreme…

- Meni je ovo prosto nemoguće. Ja i dalje verujem da je nemoguće da se na jednom mestu, slučajno, zatekne više osoba sa ovako devijantnim ponašanjem. Ja se i dalje nadam da je ovo bio neki performans u svrhu neke obuke o tome šta nikako nije normalno raditi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.