Izvor: Blic, 15.Okt.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAFET RADI SAMO S LJUDIMA KOJE VOLI "Kada bih mogao da zaradim 100 miliona s likom od kojeg mi se grči stomak, rekao bih ne"

Niko nema još jedan život na raspolaganju, ali razmišljanje o tome šta biste učinili da imate novu priliku da krenete iznova može biti korisna vežba. Posebno ako je taj neko ko razmišlja osoba koja je već iz prvog puta postigla ogroman poslovni uspeh, vredan 82 milijarde dolara.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Američki milijarder dao recept za uspeh: Radim samo sa ljudima koje volim

Izvor: B92, 15.Okt.2019

Florida -- Niko nema još jedan život na raspolaganju, ali razmišljanje o tome šta biste učinili da imate novu priliku da krenete iznova može biti korisna vežba...Posebno ako je taj neko ko razmišlja osoba koja je već iz prvog puta postigla ogroman poslovni uspeh, vredan 82 milijarde dolara...Voren...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.