BABICE: Policajci porodili trudnicu u automobilu!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BABICE: Policajci porodili trudnicu u automobilu!

Saobraćajna patrola zaustavila je u Beču jedno vozilo zbog prekoračenja brzine a onda su pomagali vozačevoj ženi da se porodi

BEČ - Sinoć su u 15. bečkoj opštini dva policajaca bili su u ulozi babica i porodil jednu ženu.

Trudnica (20) se sa svojim suprugom (21) nalazila na putu ka bolnici kada je porođaj počeo. Unezvereni mladić je počeo da juri ulicom Linzer Strase, što je privoklu pažnju dvojice policajaca koji su bili u saobraćajnoj patroli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
“Oko 3 sata ujutru pored nas je bukvalno proleteo automobil, pa smo se smesta dali u poteru za njim, sa ciljem da ga što pre sklonimo sa ulica, da ne bi ugrožavao druge učesnike u saobraćaju“, izjavio je jedan od čuvara reda.

Policajci su zaustavili vozača koji je pri tom prošao kroz crveno na raskrsnici ulica Felberstraße i Johnstraße.

Kada su prišli vozilu i zatražili da mladića napusti auto, on je uspaničeno istrčao iz vozila i počeo da urla “Upomoć, upomoć, žena mi se porađa, pomozite mi!”. Na mestu suvozača policajci su videli ženu koja se uvijala od bolova.

Detetova glavica je već počela da se pomaljala, pa smo pomogli devojci i pružili prvu pomoć, kako bismo joj barem malo olakšali muke”, objasnili su službenici. Igrom slučaja naišla su i kola hitne pomoći koja su policajci zaustavili. Dežurna lekarka je dovršila porođaj, a majka i beba su kolima hitne pomoći zatim prevezeni u bolnicu. Svi su dobro a srećnom ocu nisu naplatili kaznu za prebrzu vožnju i prolazak kroz crveno.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.