Izvor: Press, 13.Jul.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92.net iza vrata BG na vodi - kako izgledaju stanovi

BW Residences, prva stambena zgrada u "Beogradu na vodi" je završena, a B92.net ekskluzivno vam donesi izgled ovog projekta iza zatvorenih vrata.

Foto: B92


U toku je poslednje šminkanje pred useljavanje stanara, a u ovoj zgradi od dvadeset spratova ima 296 stanova - od dvosobnih do petosobnih.
Inače, svaka kula (A i B) ima po tri lifta, od toga po jedan teretni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a svi stanovi imaju terase.

Foto: B92

 
Prozori sežu od poda do plafona, kako bi „pukao“ pogled na reku, panoramu grada, Kalemegdan...

Foto: B92

 
U zgradi postoji i bazeni, teretana, igraonica za decu...Concierge je na raspolaganju stanarima za najrazličitije potrebe – od naručivanja taksija, rent-a-car i limo servisa, preko kupovine karata za avion, pa do organizovanja beauty usluga, baštovanstva, brige o kućnim ljubimcima...

Foto: B92

 
Zgrada ima podzemnu garažu, a s obzirom da je ceo Belgrade Waterfront koncipiran tako da daje prednost pešacima i biciklistima, u garaži postoji poseban prostor za odlaganje bicikala.

Foto: B92

 
Stanovi su već opremljeni kuhinjskim elementima, kupatilskim ormarićima i garderoberima.

Foto: B92

 
„Beograd na vodi“ je projekat na milion kvadrata, sa 6.000 stanova, gde će živeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom delu grada.

Foto: B92

 
U toku su i radovi na izgradnji tržnog centra, na 300.000 kvadrata, a uskoro kreće izgradnja velike kule, koja će biti najviša u centralnoj i ističnoj Evropi.

Foto: B92

 
U septembru 2015. godine, postavljen je kamen temeljac za dve stambene kule, čime je zvanično počela izgradnja projekta "Beograd na vodi“, vrednog 3,5 milijardi evra.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.