B. Bašta: Automobil pokosio doktorku, odbacio je u visinu

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B. Bašta: Automobil pokosio doktorku, odbacio je u visinu

Bajina Bašta -- Doktorka S.A. iz Bajine Bašte teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kada ju je, dok je šetala sa suprugom, pokosio "sitroen" koji je izleteo na trotoar.

Kako piše "Blic" udes se dogobio u bajinobaštanskom predrgrađu Obajgora, kada je D.V. (20), koji je upravljao "sitroenom", izgubio kontrolu nad vozilom koje je proklizalo sa puta i zadnjim delom udarilo supružnike. Prema izjavama očevidaca, S.A. je od siline udara poletela nekoliko metara uvis, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zatim pala.

Jedan od Bajinobaštana koji se zatekao na licu mesta ispričao je policiji da je automobil odbacio S.A. maltene do žica niskonaponske mreže.

Usled više zadobijenih preloma prevezena je u Beograd, a njen suprug prošao je sa lakšim povredama.

D.V. koji je izazvao udes ispričao je policiji da "sitroen" pozajmio od druga na jednu probnu vožnju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NESREĆA U BAJINOJ BAŠTI: Pokosio doktorku na trotoaru, odletela nekoliko metara

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2017

Bajinobaštanka S.A. teško povređena u udesu u Obajgori. Sa višestrukim prelomima hitno prebačena u Beograd na dalje lečenje BAJINA BAŠTA - U bajinobaštanskom predgrađu Obajgora, doktorka iz grada na Drini S.A. teško je povređena, kada je na nju i njenog supruga naleteo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.