Avion Er Srbije stigao u Hurgadu, pa krenuo kući

Izvor: B92, 19.Sep.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Er Srbije" stigao u Hurgadu, pa krenuo kući

Beograd -- Avion "Er Srbije" "Goran Bregović" koji je zbog dima u kokpitu hitno sleteo na Kipar, nastavio jutros let ka Hurgadi, gde je sledeo oko osam časova.

Prema najnovijim informacijama, on je potom, krenuo nazad ka Beogradu.

Kako je javila TV Prva, tehnički problemi zbog kojih je sinoć avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom na Pafosu, je otklonjen. Zbog toga, let od Hurgade ka Beogradu, istim tim avionom, kasni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko sati.

Oglasila se i kompanija "Er Srbija", iz koje je saopšteno da je čarter-let Er Srbije JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu, koji je preusmeren u Pafos na Kipru zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti, nastavio putovanje i bezbedno je sleteo u Hurgadu u 6.55 po našem lokalnom vremenu.

"Povratni let JU7210 iz Hurgade za Beograd poleteo je u 7.59 časova po našem lokalnom vremenu i u Beograd bi trebalo da sleti u 12.06", navodi se u još u saopštenju.

"Er Srbija", kako se dodaje, čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću meru. " Bezbednost naših gostiju i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju", ističe se u saopštenju.

Podsetimo, avion Er Srbije na letu JU7210 na liniji Beograd-Hurgada prinudno je sleteo sinoć na Kipar zbog dima u kabini. Avion je na kiparskom aerodromu čekao veliki broj vatrogasnih kola, hitne pomoći i policije.

Putnici, njih 143, i članovi posade su evakuisani, a kako su rekli kroz prozore se nije videlo ništa od dima. Neki mediji su preneli da se najverovatnije zapalio deo za prtljag u avionu. Njima se, kako su kazali, niko nije obratio pa su mislili da su sleteli u Larnaku. Iako neki među njima tvrde da je sve izgledalo dramatično, iz kompanije "Er Srbija" "smiruju situaciju"

Naime, kompanija Er Srbija saopštila je da je čarter-let JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu preusmeren u Pafos na Kipru, zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti.

"Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Posledično, povratni let JU7211 iz Hurgade do Beograda kasniće sedam i po sati, a gosti su obavešteni o kašnjenju", dodaje se u saopštenju.

Kompanija navodi i da "čini sve da svede potencijalne neprijatnosti po goste na najmanju moguću meru" i naglašava da su "bezbednost gostiju i članova posade najvažniji prioritet za Er Srbiju".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion "Er Srbije" koji je prinudno sleteo zbog dima, nastavio ka Hurgadi

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2018

Avion "Er Srbije" "Goran Bregović" koji je sinoć, zbog dima u kokpitu hitno sleteo na Kipar, nastavio je jutros let ka Hurgadi, gde je i trebalo da odleti...Kako javlja TV Prva, tehnički problemi zbog kojih je avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom...

Nastavak na Radio 021...

KRAJ DRAME, AVION ER SRBIJE JUTROS NASTAVIO KA HURGADI: Problem otklonjen, putnici bezbedni

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018

Iz kompanije naglašavaju da su bezbednost gostiju i članova posade najvažniji prioritet za Er Srbiju..Avion Er Srbije "Goran Bregović" koji je sinoć, zbog dima u kokpitu hitno sleteo na Kipar, nastavio je jutros let ka Hurgadi, gde je i trebalo da odleti. Tehnički problemi zbog kojih je avion...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Avion "Er Srbije" posle prinudnog sletanja stigao u Hurgadu

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2018

Avion "Er Srbije" koji je sinoć iz tehničkih razloga preusmeren na Kipar nastavio je jutros let i stigao u Hurgadu, prvobitnu destinaciju. Kvar je otklonjen, ali će i povratak znatno kasniti Avion "Er Srbije" koji je sinoć iz tehničkih razloga preusmeren na Kipar nastavio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.