Avion Er Srbije stigao u Hurgadu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion "Er Srbije" stigao u Hurgadu

Avion "Er Srbije" koji je sinoć iz tehničkih razloga preusmeren na Kipar nastavio je jutros let i stigao u Hurgadu, prvobitnu destinaciju, javlja RTS.

Tehnički problemi zbog kojih je avion srpske avio-kompanije koji je prevozio turiste u Hurgadu prinudno sleteo na aerodrom na Pafosu, je otklonjen, navodi TV Prva.

Istovremeno, let od Hurgade ka Beogradu, istim tim avionom, kasniće više sati, prenosi B92.net.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion "Er Srbije" preusmeren na Kipar, sleteo u Hurgadu

Izvor: Blic, 19.Sep.2018

Avion "Er Srbije" koji je sinoć iz tehničkih razloga preusmeren na Kipar nastavio je jutros let i stigao u Hurgadu, prvobitnu destinaciju, javlja RTS.

Nastavak na Blic...

Avion "Er Srbije" sa Kipra bezbedno stigao u Hurgadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2018

Jučerašnji čarter-let Er Srbije JU7210 od Beograda do Hurgade u Egiptu, koji je preusmeren u Pafos na Kipru zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti, nastavio je putovanje i bezbedno sleteo u Hurgadu u 6.55 po našem lokalnom vremenu, saopštila je Er Srbija...Povratni let JU7210 iz Hurgade...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.