U Beograd iz Crne Gore otputovao 81 državljanin Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beograd iz Crne Gore otputovao 81 državljanin Srbije

Besplatnim letom crnogorske nacionalne aviokompanije Montenegro erlajns, danas je 81 državljanin Srbije otputovao sa aerodroma Podgorica u Beograd, a u povratku aviona iz Beograda u Crnu Goru su stigla 92 državljana Crne Gore.

Državni sekretar crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Pejanović, rekao je ispraćajući putnike za Beograd da Operativni štab svakodnevno radi na povratku građana Crne Gore iz inostranstva, uz istovremenu ponudu stranim zemljama za besplatan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << transport njihovih državljana, prenosi RTCG.

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović ocenio je da današnji let predstavlja primer solidarnosti i zahvalio se Operativnom štabu Vlade Crne Gore, i nadležnim institucijama što je na zahtev Srbije prihvatio da se humanitarnim letom evakuišu državljani Srbije koji su se našli na teritoriji Crne Gore.

Kako se navodi, svakom putniku na letu za Beograd na ispraćaju je poklonjena po jedna boca crnogorskog vina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.