Avganistan: 63 žrtve u eksploziji bombe na svadbi u Kabulu

Izvor: Danas, 18.Avg.2019, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: 63 žrtve u eksploziji bombe na svadbi u Kabulu

EPARadnici Hitne pomoći prevoze ranjenike u bolnicu U eksploziji bombe na svadbi u Kabulu u Avganistanu poginulo je 63 ljudi, a ranjeno više od 180. Bombaš samoubica je aktivirao bombu tokom venčanja, rekli su očevici za BBC. Eksplozija se dogodila u subotu oko 22:40 po lokalnom vremenu u zapadnom delu grada u kom mahom žive […] Članak Avganistan: 63 žrtve u eksploziji bombe na svadbi u Kabulu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avganistan: 63 žrtve u eksploziji bombe na svadbi u Kabulu

Izvor: B92, 18.Avg.2019

Više od 180 ljudi je ranjeno u napadu bombaša samoubice zapadno od prestonice Avganistana...U eksploziji bombe na svadbi u Kabulu u Avganistanu poginulo je 63 ljudi, a ranjeno više od 180...Bombaš samoubica je aktivirao bombu tokom venčanja, rekli su očevici za BBC...Eksplozija se dogodila u subotu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.