Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2021, 23:24

Vajar posetio spomenik: Ne znam koliko novca je potrošeno, još mi stižu računi

Ruski vajar i autor spomenika Stefanu Nemanji Aleksandar Rukavišnjikov posetio je sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem Savski trg u Beogradu, na kome se nalazi njegovo delo, jer zbog zdravstvenih razloga nije mogao da prisustvuje njegovom otkrivanju. Na pitanje novinara o ceni spomenika, Rukavišnjikov je odgovorio da ne zna koliko novca je potrošio, jer mu još stižu računi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Rukavišnjikov pred "svojim" Stefanom Nemanjom: Treba vreme da se ljudi naviknu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2021

Ruski vajar i autor spomenika Stefanu Nemanji Aleksandar Rukavišnjikov posetio je večeras sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem Savski trg u Beogradu, na kome se nalazi njegovo delo, jer zbog zdravstvenih razloga nije mogao da prisustvuje njegovom otkrivanju...Rukavišnjikov je istakao da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.