Austrijska policija juri za SRBINOM: Kada je video da će ga uhvatiti, uradio je nešto NEOČEKIVANO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijska policija juri za SRBINOM: Kada je video da će ga uhvatiti, uradio je nešto NEOČEKIVANO

Filmska akcija

Austrijska policija traga za licem srpske nacionalnosti, koji je pobegao nakon što je policija pokušala da ga zaustavi u akciji krijumčarenja ljudi.

Policija je proteklog vikenda kod mesta Bruk an der Lajta pucala u gume na njegovom vozilu nakon što je skoro pregazio kolima jednog policajca, ali je on uspeo da pobegne, zahvaljujući jednom saučesniku. Krijumčar je otkriven prilikom nedavno pojačanih kontrola i to u "dubini" teritorije Austrije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pošto je shvatio da će ga policija zaustaviti, on je, na jednoj raskrsinici, "iskrcao" svojih 16 putnika - Pakistanaca, iz automobila registrovanog za sedam osoba.

Kada je policajac, kako je saopšteno, pokušao da stane ispred vozila krijumčar je samo dao gas i krenuo na čuvara reda, koji je uspeo da izbegne udarac i povrede.

I pored pogođene gume krijumčar je dao gas, ali nije daleko stigao, te je ostavio vozilo u mestu Pahfurt, odakle ga je pokupio, prema svedocima, jedan saučesnik.

Prema austrijskoj štampi, reč je o izvesnom P.A (26).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.