Austrijanac postavio upozorenje za radar na Fejsbuku, ali dobio kaznu zbog Štrumpfa

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijanac postavio upozorenje za radar na Fejsbuku, ali dobio kaznu zbog "Štrumpfa"

Dobio paprenu kaznu

Jedan Austrijanac iz Tirola zbog upozorenja na radarsku kontrolu na putu dobio je "paprenu" kaznu. On, međutim, nije kažnjen zato što je preko Fejsbuka, u grupi sa 8.000 članova, postavio upozorenje na radar, već zbog sadržaja upozorenja.

 Pročitajte i:

Naime, ono što je policija pročitala u njegovoj poruci se čuvarima reda nije nikako dopalo.

On je u svom upozorenju napisao "u pravcu Insbruka stoje dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Štrumpfa" sa laserom". Čuvar reda koji je naišao na ovu poruku odmah je podneo prijavu zbog javne uvrede.

Upozorenje na radarsku kontrolu nije nikakav prekršaj, ali zbog toga što je policajce nazvao "Štrumpfovima" koštalo je Austrijanca 160 evra.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.