Australijska mornarica zaplenila 353 kilograma heroina

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijska mornarica zaplenila 353 kilograma heroina

Australijska mornarica zaplenila je i uništila 353 kilograma heroina koji bi na ulici dostigao vrednost od 700 miliona australijskih dolara u akciji izvedenoj u blizini obale Tanzanije, saopštila je danas mornarica.

Pripadnici mornarice otkrili su drogu prilikom ukrcavanja posade na brod u sredu i zaplenili su je u okviru akcije "borbe protiv terorirzma i promovisanja mira i bezbednosti u pomorskom regionu na Bliskom istoku i Indijskom okeanu", preneo je AFP.

Mornarica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je saopštila da je zaplenjena droga testirana i nakon što je dobijena potvrda da je reč o herionu i uništena.

Kombinovane mornariče snage predstavljanju multinacionalno mornaričko partnerstvo koje postoji radi promocije bezbednosti, stabilnosti i napretka na oko 2,5 miliona kvadratnih milja medjunarodnih voda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.