Arsenijević: Iz kola u kolo igramo sve bolje

Izvor: Beta Video, 27.Sep.2013, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenijević: Iz kola u kolo igramo sve bolje

NOVI PAZAR - Očekuje nas veoma teška utakmica protiv ozbiljnog protivnika koji se poslednjih par godina nalazi u vrhu srpskog fudbala i sigurno su po kvalitetu u prve dve-tri ekipe. Osvojili su Kup prošle sezone, skup su iskusnih igrača, igraju par godina zajedno i dobro se poznaju. Medjutim, mi ćemo ući u utakmicu maksimalno motivisani i sa dosta samopouzdanja jer iz kola u kolo igramo sve bolje, tako da očekujem da ćemo se u Novi Pazar vratiti sa bodovima, izjavio je Arsenijević.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Milanović: Možemo do bodova u Jagodini

Izvor: Beta Video, 27.Sep.2013

NOVI PAZAR - Očekujem da u Jagodini odigramo još bolje nego što smo do sad igrali i na osnovu te igre očekujem povoljan rezultat. Imamo jakog protivnika, ekipu koja je prošle godine osvojila Kup i igrala Evropu. Imaju dvadesetak podjednako dobrih igrača, tako da nam neće biti lako da doćemo do...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.