Aplikacija koja nalazi prijatelje raspoložene za izlazak

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija koja nalazi prijatelje raspoložene za izlazak

Američka tehnološka kompanija Gugl razvila je aplikaciju "Who's Down", koja korisnicima omogućava da saznaju ko im je od poznanika raspoložen za izlazak u određenom trenutku.

Aplikacija omogućava da se odredi šta korisnik želi da radi, a unutar nje može se i razgovarati sa prijateljima koji žele i slobodni su za izlazak.

Gugl za sada nije ozvaničio aplikaciju, tako da bi ona mogla da bude dostupna malom broju korisnika, a ne i široj javnosti, prenosi portal nouvelles-technologies.fr.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Aplikacija koja nalazi prijatelje raspoložene za izlazak

Izvor: Radio 021, 07.Nov.2015

Američka tehnološka kompanija Gugl razvila je aplikaciju "Who's Down", koja korisnicima omogućava da saznaju ko im je od poznanika raspoložen za izlazak u određenom trenutku...Aplikacija omogućava da se odredi šta korisnik želi da radi, a unutar nje može se i razgovarati sa prijateljima koji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.