Apel gradonačelnika Novog Sada: Broj zaraženih ne opada...

Izvor: B92, 06.Jul.2020, 11:08

Apel gradonačelnika Novog Sada: Broj zaraženih ne opada...

Novi Sad -- Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je na građane da poštuju novouvedene mere Gradskog štaba za vanredne situacije.

"S obzirom na činjenicu da broj zaraženih ne opada u poslednjih nekoliko dana, obaveštavamo javnost da se prema izveštajima, zaraza najčešće prenosi u ugostiteljskim objektima, zbog velike socijalne interakcije", navedeno je u saopštenju kabineta gradonačelnika Novog Sada.

Stoga je apelovao na ugostitelje koji su "odgovorni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za njihovo funkcionisanje" kao i na one koji ih posećuju, da nose maske, pridržavaju se propisane distance i vode računa o higijeni ruku.

"U cilju obezbeđivanja zdravstvene bezbednosti građana Grada Novog Sada važno je da svi shvate ozbiljnost situacije kako ne bi došlo do uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Grada", apelovao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BROJ ZARAŽENIH NE OPADA: Gradonačelnik Novog Sada apeluje svim građanima da poštuju novouvedene mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Neophodno je poštovati sve bezbednosne mere u cilju sprečavanja daljeg širenja zaraze korona virusom..Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević apelovao je na građane da poštuju novouvedene mere Gradskog štaba za vanredne situacije...- S obzirom na činjenicu da broj zaraženih ne opada u poslednjih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.