Apel građanima sa severa KiM da se prijave na vakcinaciju: Sve više zaraženih, imunizacija jedini izlaz

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 14:20

Apel građanima sa severa KiM da se prijave na vakcinaciju: Sve više zaraženih, imunizacija jedini izlaz

Načelnik Kosovskomitrovačkog upravog okruga pozvao građane na vakcinaciju

Načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić apelovao je danas na građane na severu Kosova i Metohije da se prijave za vakcinaciju protiv virusa korona.

Kako se navodi u saopštenju načelnika Simića, potrebno je da se, zbog pogoršane epidemiološke situacije i povećanog broja zaraženih virusom Kovid-19, građani prijave za vakcinaciju u područnim domovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdravlja kako bi zaštitili sebe i svoje najbliže.

- Državno rukovodstvo Republike Srbije ulaže napore kako bi vakcine dospele do svih stanovnika na čemu smo mi, građani Kosova i Metohije zahvalni predsedniku Republike Srbije, Vladi i zdravstvenim radnicima - navodi se u saopštenju Simića.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Petković pozvao građane Kosova i Metohije da se vakcinišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković apelovao je danas na građane Kosova i Metohije da se prijave za vakcinaciju i upozorio da na prostoru južne srpske pokrajine raste broj zaraženih koronavirusom...Petković je istakao da je za prijavu potrebno javiti se najbližem Domu zdravlja ili zdravstvenom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.