Antonijević: Prvi deo sastanka u ponedeljak na FPN otvoren za javnost

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonijević: Prvi deo sastanka u ponedeljak na FPN otvoren za javnost

Prvi deo sastanka predstavnika vlasti, opozicije, eksperata i drugih zainteresovanih o izbornim uslovima na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu biće otvoren za javnost, izjavio je direktor Fonda za otvoreno društvo Milan Antonijević. Članak Antonijević: Prvi deo sastanka u ponedeljak na FPN otvoren za javnost se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Ninić: Naručioci mirno čekaju presudu

Izvor: Danas, 14.Avg.2019

Naivno je uopšte poverovati da istraga nije otkrila ko je naručio prebijanje Borka Stefanovića i da njegovog imena nema u optužnici, dok se sve to dogodilo u gradu u kome je neprikosnoveni vladar ujedno i direktor Bezbednosno-informativne agencije. Članak Ivan Ninić: Naručioci mirno čekaju presudu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.