Anja, Andrej i Dejan najbolji mladi šahisti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja, Andrej i Dejan najbolji mladi šahisti

Vojvođanski šahovski festival mladih održan je 26. godinu zaredom. U Novom Sadu više od 100 dečaka i devojčica nadmetalo se za prestižne nagrade, a najbolji su stekli pravo učešća i na Prvenstvu Srbije.

Novi Sad je ove nedelje ponovo bio šahovski centar zemlje. Tradicija organizovanja Pokrajinskog prvenstva za mlađe kategorije uspešno grabi ka trećoj deceniji, zahvaljujući entuzijastima koji se trude da šah bude što dostupniji najmlađima.

Kada je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o rezultatima, najzapaženiji utisak na turniru ostavili su Anja Jovanović u konkurenciji devojčica do 14 godina, Andrej Ljepić kod dečaka do 10 godina i Dejan Omorjan među osamnaestogodišnjacima. Oni su titule prvaka Vojvodine osvojili nadigravši sve protivnike.

Šahovski festival mladih i ove godine pokazao je da se u Pokrajini kvalitetno radi sa mališanima, a verujemo da će im pobede na ovakvim turnirima biti pravi motiv za dalje napredovanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.