Andrew Graystone / Nakon terora na Novom Zelandu, potez ovog čovjeka je nevjerovatan

Izvor: SandzakPress.net, 17.Mar.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrew Graystone / Nakon terora na Novom Zelandu, potez ovog čovjeka je nevjerovatan

Nakon nekoliko vrlo tužnih dana poslije tragičnog napada u Novom Zelandu u kojem je život izgubilo najmanje 50 ljudi, potez jednog čovjeka koji stoji ispred lokalne džamije i “drži stražu dok njegovi prijatelji mole” mnogima je vratio vjeru u ljude. Andrew Graystone iz Levenshulmea, u britanskom okrugu Greater Manchester, stajao je ispred džamije u petak nakon što je čuo za napad u Christchurchu i držao rukom ispisan znak na kojem je pisalo: “Vi ste moji prijatelji. Držat ću >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << stražu dok molite”. Ljude koji su dolazili pozdravljao je sa “selam”, a za The Guardian otkrio je razlog svog čina. “Pomislio sam kako bi se kao musliman danas osjećao da idem moliti? Osjećao bih mješavinu neprijateljstva pa čak i straha.” Izvor: radiosarajevo.ba   Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Andrew Graystone / Nakon terora na Novom Zelandu, potez ovog čovjeka je nevjerovatan

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Predivna poruka Engleza nakon napada u Krajstčerču: Vi se molite, ja čuvam stražu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2019

Nakon nekoliko vrlo tužnih dana poslije tragičnog napada u Novom Zelandu u kojem je život izgubilo najmanje 50 ljudi, potez jednog čovjeka koji stoji ispred lokalne džamije i "drži stražu dok njegovi prijatelji mole" mnogima je vratio vjeru u ljude.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.