Ana i David definitivno stavili tačku na svoju vezu? (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i David definitivno stavili tačku na svoju vezu? (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević od juče su u velikoj svađi. Iako je David večeras nekoliko puta pokušavao da odobrovolji svoju lepšu polovinu, to mu nije pošlo za rukom.

Pošto je odustao nakon tri neuspešna pokušaja da se pomiri sa Anom, Dragojević je otišao u kupatilo da se istušira.

Za to vreme, Koraćeva je sedela ispred i čekala da on završi kako bi se i ona okupala pred spavanje.

Kada je David napustio kupatilo, Ana je kenula prema istom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a njih dvoje su prošli jedno pored drugog kao dva stranca.

Ovoga puta, izgleda da je njihova veza na najklimavijim nogama od početka romanse, a da li će ipak uspeti da prebrode ovaj turbulentan period ostaje da saznamo u narednim danima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ANA ŠAMARALA DAVIDA! Tukla ga je kao Luna Slobu pred kraj, da li je ovo isti SCENARIO?

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2019

Ana Korać i David Dragojević od juče su u svađi. Njih dvoje ni posle celog dana nisu uspeli da izglade odnose, a posle večerašnje emisije “Pitanja gledalaca” situacija između njih dvoje je još gora David je pokušao da odobrovolji Anu odmah posle emisije, a kako mu to nije pošlo za rukom,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.