Ana Brnabić nema znanja na vodi Vladu, sledi nam opštenarodno nezadovoljstvo

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ana Brnabić nema znanja na vodi Vladu, sledi nam opštenarodno nezadovoljstvo"

Pokret slobodnih građana ocenjuje da se u zemlji ozbiljno nagomilavaju problemi i da Vlada na čelu sa Anom Brnabić ne pokazuje ni kapacitet ni volju da ih rešava i obezbedi normalan život i poštovanje zakona.

Opravdani radnički i drugi protesti vode opštenarodnom nezadovoljstvu za koje vlast optužuje opoziciju i obračunava se s njom, a ljude drži u strahu od još goreg stanja.

Pokret poziva Anu Brnabić da počne da se ponaša kao predsednica Vlade; da stane >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u zaštitu prava radnika i rukovodi se zakonom, a ne koorporativnim interesima; da odmah, kao prvi korak, zameni najnesposobnije i najnestručnije ministre - dr Nebojšu Stefanovića i Aleksandra Vulina, da smanji neracionalno velik i preskup broj ministara i državnih sekretara, uvede red u javna preduzeća i tako priliku koju je nezasluženo dobila počne da koristi za Srbiju, a ne za svoj CV (biografiju).

Pokret slobodnih građana traži od Vlade da prekine medijski mrak u Srbiji, posebno na nacionalnim frekvencijama; da prestane da na najvažnije državne funkcije postavlja partijske aparatčike i da skloni nesposobne i opasne kadrove kako bi se do narednih izbora, na kojima će ova vlasti biti smenjena, izbegao potpuni društveni i državni kolaps.

Pokret takođe podseća da predstave za javnost poput hapšenja 360 nepovezanih ljudi odjednom ne mogu da zamene plate, lekove, hranu, ljudsku bezbednost, normalan rad institucija, informisanje, vladavinu prava i pravnu sigurnost. Ana Brnabić za sada ne pokazuje ni autoritet ni znanje potrebno da vodi Vladu, a u Vladi nema jedinstva, iskrenosti i stručnosti koje su potrebne da bi se vodila državna politika, što je njen ustavni zadatak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.