Amsterdam: Crnogorac teško ranjen, drugi muškarac ubijen

Izvor: B92, 23.Okt.2019, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amsterdam: Crnogorac teško ranjen, drugi muškarac ubijen

Crnogorac J. Đ. ranjen je u pucnjavi koja se oko 16 časova dogodila u piceriji u Amsterdamu, dok je vlasnik lokala G. S. (49) ubijen.

To je Televiziji "Vijesti" potvrđeno iz vrha Uprave policije. Isti sagovornik dodaje da je J. Đ. ranjen u stomak i da je životno ugrožen.

Holandski mediji prenose da je ubijeni vlasnik lokala Goran Savić.

Policija uhapsila jednog osumnjičenog, navodi Dutchnews.nl.

On je pucao na policiju tokom privođenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Osumnjičeni je upravljao vozilom sa belgijskim registarskim tablicama.

Mediji prenose da policija traga za još jednim osumnjičenim.

Kako navode domaći mediji, J. Đ. je brat muškarca koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru 2013. godine, a koji je bio blizak šefu zemunskog klana Luki Bojoviću.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Holandija: Jedna osoba ubijena, jedna ranjena, pucano na policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019

Državljanin Crne Gore Jovan Đurović iz Bara teško je ranjen u pucnjavi koja se oko 16 sati dogodila u piceriji u Amsterdamu, a vlasnik lokala Goran Savić je ubijen, prenose podgoričke "Vijesti"...Jovan Đurović je brat Luke Đurovića, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Kotoru u oktobru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.