Amfilohije negativan na koronavirus

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 20:06

Amfilohije negativan na koronavirus

Podgorica -- Mitropolit crnogorsko-primorski (MCP) Amfilohije negativan je na koronavirus, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

"Najvažnija vest koja nam danas stiže iz Kliničkog Centra Crne Gore u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija je da je test na koronavirus koji je danas uzorkovan negativan", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, mitropolitu je danas urađen i ultrazvuk srca koji je pokazao u potpunosti uredan nalaz i neoštećen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srčani mišić.

"Ohrabrujuće je i to što su i ostali vitalni parametri i dalje stabilni. Nalazi su u konstantnom blagom poboljšanju. Svakako, proces oporavka mitropolita Amfilohija i dalje traje. Neophodno je sanirati posledice koje su izazvane koronavirusom, pre svega upalu pluća koja je već nekoliko dana u povlačenju", saopšteno je iz MCP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.