Amerikanka Šifrin pobednica slaloma na Sljemenu

Izvor: Kurir, 04.Jan.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanka Šifrin pobednica slaloma na Sljemenu

ZAGREB -  Američka tinejdžerka Mikaela Šifrin pobednica je večerašnjeg slaloma na Sljemenu pored Zagreba, voženog za Svetski kup alpskih skijašica.

Šifrin je nakon dve vožnje trijumfovala ukupnim rezultatom 2:01,73 minuta.

Drugo mesto zauzela je Šveđanka Frida Hansdoter sa 1,19 sekundi zaostatka, dok je trećeplasirana Kanađanka Erin Mjelzinski zaostala 1,76 sekundi iza pobednice.

Vođstvo u generalnom plasmanu Svetskog kupa zadržala je Slovenka Tina Maze sa 1.139 bodova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šifrinova najbrža u Zagrebu, Maze nije završila slalom

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013

Američka skijašica Mikaela Šifrin pobedila je u slalomu Svetskog kupa na Sljemenu kod Zagreba.. . Sedamanestogodišnja Šifrinova došla je do svoje druge pobede u Svetskom kupu vremenom dva minuta i 1,73 sekundem, što je bilo za 1,19 sekundi brže od Fride Hansdoter iz Švedske. Treća je bila Kanađanka...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Amerikanka Šifrin pobednica slaloma na Sljemenu, Tina Maze pala u drugoj vožnji

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Američka tinejdžerka Mikaela Šifrin pobednica je večerašnjeg slaloma na Sljemenu pored Zagreba, voženog za Svetski kup alpskih skijašica...Šifrin je nakon dve vožnje trijumfovala ukupnim rezultatom 2:01,73 minuta...Drugo mesto zauzela je Švedjanka Frida Hansdoter sa 1,19 sekundi zaostatka,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.