Ambasador Mondoloni: Francuska teži da ima pola miliona stranih studenata

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Mondoloni: Francuska teži da ima pola miliona stranih studenata

Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni izjavio je danas, na dodeli stipendija učenicima i studentima u Beogradu, da Francuska teži ka tome da broj stranih studenata u toj zemlji bude pola miliona i da su trenutno četvrti u svetu po prijemu stranih studenata. Članak Ambasador Mondoloni: Francuska teži da ima pola miliona stranih studenata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Virtuelna trka sa najbržim životinjama na svetu 18. juna u Beogradu

Izvor: Danas, 18.Jun.2019, 14:56

Najbolji trkači na svetu dostižu brzinu od 37,6 kilometara na sat, ali da li ste se ikada zapitali da li su brži od najboljih trkača iz životinjskog sveta? Članak Virtuelna trka sa najbržim životinjama na svetu 18. juna u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.