Ambasada SAD u Prištini: Institucije da se udruže kakao bi se unapredila istraga ubistva ...

Izvor: Beta, 18.Okt.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD u Prištini: Institucije da se udruže kakao bi se unapredila istraga ubistva ...

Ambasada Sjedinjenih američkih država u Prištini objavila je večeras da je važno da se nadležne institucije udruže kako bi se unapredila istraga ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića."Važno je da se tužilaštvo i policija udruže kako bi unapredili istragu ubistva Olivera Ivanovića i preduzeli mere i obezbedili pravdu za sve gradjane", objavila je ambasada SAD na svom tviter nalogu.Oliver Ivanović ubijen je 16. septembra 2018. godine, istraga tog slučaja još traje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada SAD u Prištine pozvala da se reši ubistvo Ivanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019

Ambasada SAD u Prištini pozvala je danas da se unapredi istraga i reši ubistvo Olivera Ivanovića...„Važno je da se tužioci i policija udruže kako bi unapredili istragu ubistva Olivera Ivanovića i preduzeli mere da se omogući pravda za sve građane“, navodi se na zvaničnom Tviter nalogu američke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.