Ambasada SAD u Prištini: Institucije da se udruže kakao bi se unapredila istraga ubistva Ivanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD u Prištini: Institucije da se udruže kakao bi se unapredila istraga ubistva Ivanovića

Ambasada Sjedinjenih američkih država u Prištini objavila je večeras da je važno da se nadležne institucije udruže kako bi se unapredila istraga ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

"Važno je da se tužilaštvo i policija udruže kako bi unapredili istragu ubistva Olivera Ivanovića i preduzeli mere i obezbedili pravdu za sve građane", objavila je ambasada SAD na svom tviter nalogu.

Oliver Ivanović ubijen je 16. septembra 2018. godine, istraga tog slučaja još traje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada SAD: Institucije da se udruže da se unapredi istraga ubistva Ivanovića

Izvor: B92, 18.Okt.2019

Ambasada SAD u Prištini objavila je da je važno da se nadležne institucije udruže da bi se unapredila istraga ubistva Olivera Ivanovića..."Važno je da se tužilaštvo i policija udruže kako bi unapredili istragu ubistva Olivera Ivanovića i preduzeli mere i obezbedili pravdu za sve građane",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.