Amazon ipak u Srbiji!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon ipak u Srbiji!

Amazon Web Services ulazi na tržište Srbije, pa naša zemlja tako postaje jedna od tek malog broja u kojima ova kompanija posluje.

Foto: Promo. Amazon logo.

Amazon Web Services ulazi na tržište Srbije i regiona, saopštila je kompanija Semos Education, koja je postala zvaničan partner AWS-a za Zapadni Balkan. Promociji "AWS Skills Day", održanoj 7. marta u Beogradu, prisustvovao je veliki broj vladinih zvaničnika, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predstavnika poslovnog sektora, navodi se u saopštenju Tanjug-a.

Događaj je bio prilika za IT stručnjake da steknu i unaprede svoje znanje o AWS tehnologijama kroz koje mogu da povećaju konkurentnost domaćih kompanija na svetskom tržištu.

Pročitajte i ovo: Amazon na tronu, uz Apple

"Velika nam je čast što smo stavili Srbiju na mapu ograničenog broja zemalja u Evropi, koje imaju partnerstvo za kompanijom Amazon Web Services u sprovođenu njihovih obuka", navedeno je u saopštenju.

Amazon Web Services je vodeći svetski pružalac Cloud computing usluga (računarstvo u oblaku) sa učešćem od 62 odsto na svetskom tržištu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.