AmCham: Ukidanje necarinskih barijera važno za privredni rast

Izvor: Danas, 20.Mar.2019, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AmCham: Ukidanje necarinskih barijera važno za privredni rast

Ukidanje necarinskih barijera za Američku privrednu komoru predstavlja prioritet u oblasti spoljne trgovine i važnu pretpostavku za rast privredne aktivnosti - rekla je Jelena Pavlović, predsednica AmCham-a, na konferenciji o olakšavanju spoljne trgovine, koju je AmCham organizovao zajedno sa USAID REG projektom u Srbiji. Članak AmCham: Ukidanje necarinskih barijera važno za privredni rast se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

U Crnoj Gori ostvaren blagi rast indeksa

Izvor: Danas, 20.Mar.2019

Ukupan poslovni ambijent u Crnoj Gori se unapređuje ali slabijem rastu indeksa doprinele su reforme koje nisu dale očekivane rezultate. Članak U Crnoj Gori ostvaren blagi rast indeksa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.