Aleksinčanin (22) pronađen OBEŠEN: Danima pred smrt bio u STRAHU zbog onog što je imao u telefonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinčanin (22) pronađen OBEŠEN: Danima pred smrt bio u STRAHU zbog onog što je imao u telefonu

Prema zvaničnom izveštaju mladić je izvršio samoubistvo, ali roditelji nikako ne veruju u to.

- Ne možemo da verujemo da je naš sin M.B. (22) izvršio samoubistvo. Telo pokojnika koje je stiglo ne liči na njegovo. Potom on je otac tri deteta koja ima iz dva braka. Nadničio je na raznim poslovima samo da pomogne toj deci i našoj porodici. Znao je da živimo od socijalne pomoći i da imamo još sedmoro dece. Bio nam je hranilac i glavni oslonac i da takav čovek izvrši samoubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ništa o tome ne kaže niti da ostavi oproštajno pismo je neverovatno - žali se Vladan B. (34) iz sela Mozgova kod Aleksinca.

Prema zvaničnom izveštaju istražnih organa M.B. iz sela Mozgova sin Vladana B. i Danijele A. (38) 15. septembra u Beogradu izvršio je samoubistvo vešanjem. Roditelji pak veruju da je čitav slučaj obavijen misterijom i sumnjaju da je reč o teoriji zavere.

- M.B. je radio u Beogradu, nije birao poslove, živeo je u barakama i nije često dolazio zbog obaveza, ali nam je slao novac. Poslednji put kad je bio u selu ništa nije nagoveštavalo da bi se ubio. Naprotiv, bio je uplašen, jer je neko imao protiv njega neki kompromitujući snimak. Bio je jako nervozan, ali nije hteo da pokaže taj snimak koji mu je poslat na telefonu. Ne znamo šta je bilo na tom snimku, pa smo posle vesti o navodnom samoubistvu, tražili od snahe telefon da vidimo ko mu je to pretio i ucenjivao ga. Snaha nam je rekla da je on taj telefon razbio i da nezna šta je bilo na snimku. Njih dvoje nisu se baš slagali. Nekoliko puta ga je napuštala i vraćala se. Sve je to sumnjivo, ali policija se na to nije obazirala.

- Prema rečima majke Danijele, od tada njen suprug Vladan je psihički popustio. Upali su u tešku finansijsku situaciju pa im je desetak dana posle sinovljeve sahrane isključena struja zbog dugovanja.

Danijela tvrdi da je i sama na rubu živaca zbog kompletne situacije, a ponajviše zbog misteriozne smrti svoga sina. Kaže da od muke nije mogla da ode tamo gde je M.B. nađen obešen. Neverovatno joj je da neko ustane u pola noći i da se obesi bez razloga, a njoj je javljeno ujutro oko 4,30 neposredno posle vešanja.

Obuzela ju je velika tuga i nevolja jer nije lako da sama sa suprugom od socijalne pomoći odgaja sedmoro dece. Kaže da bi im bar uteha bila da saznaju nešto više o misterioznoj smrti svoga sina i da policiija otkrije ako je žrtva neke zavere.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.