Aleksić: prošlo tri meseca od otkrivanja zaplene marihuane na poljoprivrednom dobru Jovanjica

Izvor: Beta Video, 14.Feb.2020, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksić: prošlo tri meseca od otkrivanja zaplene marihuane na poljoprivrednom dobru ``Jovanjica``

BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić je naveo da je prošlo tri meseca od otkrivanja zaplene velike količine marihuane na poljoprivrednom dobru ``Jovanjica``, a da nadležni organi duguju javnosti odgovore na pitanja ko su ljudi iz vlasti koji su podržavali najveću proizvodnju marihuane u Evropi i kakve su veze vlasnika ``Jovanjice`` Predraga Koluvije sa vlastima. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Aleksić: Da li je obavljeno veštačenje marihuane kako bi se utvrdio procenat sadržaja THC-a

Izvor: Beta Video, 14.Feb.2020

BEOGRAD - ``Da li je obavljeno veštačenje zaplenjene marihuane kako bi se utvrdio procenat sadržaja THC-a (tetrahidrokanabilnol, aktivni sastojak marihuane), kolika je vrednost zaplenjene indijske konoplje i koliko je tačno zaplenjeno, odnosno da li je količina ostala ista kao što je prvobitno...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.