Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2021, 14:51

Aleksić pokazao carinsku dozvolu koju je Koluvija dobio za uvoz opreme

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pokazao je medijima carinsku dozvolu koju su kompanije Predraga Koluvije dobile za uvoz opreme za proizvodnju u posebnim uslovima iz Nemačke, odnosno za transport i izvoz u Severnu Makedoniju, uz ponovljene tvrdnje da se marihuana na imanju Jovanjica nije mogla gajiti bez znanja države.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić (NS): Tužilaštvo da istraži gde je oprema za proizvodnju kanabisa koju je uvezao ...

Izvor: Beta, 03.Mar.2021

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pozvao je danas tužilaštvo da zajedno sa drugim nadležnim institucijama istraži gde ja završila oprema za prizvodnju industrijskog kanabisa koju je iz Nemačke dopremio Predrag Koluvija većinski vlasnik imanja Jovanjica na kojem se proizvodila marihuana.Aleksić...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.