Aleksandri je potrebna naša pomoć: Naše malo JE NEKOME SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandri je potrebna naša pomoć: Naše malo JE NEKOME SVE!

Pomozimo svi zajedno Aleksandri da dobije i ovu rundu i pobedi u ratu protiv opake bolesti

Aleksandra Bojović je rođena 28.4.1992. godine u Užicu. Završila je Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, a jedna od velikih strasti su joj volontiranja i putovanja kroz različite zemlje.

Na žalost, u protekle dve godine Aleksandra se bori sa malignim tumorom koji je onemogućava da vodi normalan život i svaki dan pretvara u neizvesnost i borbu.

Naime, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prve dijagnoze mioma u materici i dve operacije istog, konstantovano je nakon biopsije da se ipak radi o malignom tumoru. Nakon izvršenog ozbiljnog operativnog zahvata, javila se nada da je problem rešen, ali nekoliko meseci posle operacije, tumor se nanovo pojavio na plućima i krvnim sudovima noge. Posle još jedne operacije, Aleksandri su nadu ponovo dali stručnjaci iz Austrije koji su testirali biološku terapiju i novi lek za rak. Tri meseca terapije novim lekom urodili su plodom i tumor je počeo da se povlači.

Ali to nije bio kraj problemima jer se tumor ponovo pojavio, ovoga puta izazivajući komplikacije i još veću rasprostranjenost u telu.

Kako bi pobedila i u ovoj borbi za život, Aleksandra je podvrgnuta dodatnim operacijama i hemioterapijama na klinici u Insbruku, Austrija. Da bi se pokrili troškovi lečenja i da bi se Aleksandri omogućilo da nastavi svoju mladost uz kreiranje lepših uspomena van bolničkog enterijera, porodici je potrebna novčana pomoć kako bi finansirala nastavak lečenja.

.

Pomozimo Aleksandri! Upišimo 676 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.