Aleksandar (23) je došao u Beograd da pronađe posao i POMOGNE PORODICI: Od 7. juna mu se GUBI SVAKI TRAG (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar (23) je došao u Beograd da pronađe posao i POMOGNE PORODICI: Od 7. juna mu se GUBI SVAKI TRAG (FOTO)

Pri poslednjem susretu Aleksandar se žalio majci kako nema posla, a treba da osnuje porodicu.

Aleksandar Orašanin (23) došao je iz rodne Kikinde u Beograd da zaradi nešto novca i pomogne porodici koja živi teško. Uspeo je sa bratom da nađe posao u jednoj brvnari. Mučio se, ali je trpeo.

Od 7. juna, misteriozno mu se gubi svaki trag. Iz stana je izašao u plavičasto sivim bermudama i sivoj majci. Nije poneo mobilni telefon. Njegov brat i prijatelji iz Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuli su se poslednji put sa njim 6. juna. Ništa nije slutilo na ovakav sled događaja.

Njegova majka Slavica moli sve kojima se učini da su ga videli, da jave njoj na telefon 064/416-31-33 ili najbližoj policijskoj stanici.

- Aleksandar je dobar momak. Ne goni se ni krivično ni prekršajno. Nije problematičan - napominje Slavica.

Očajna majka navodi da Aleksandar nije imao nikakvih zdravstvenih problema, ali da joj se pri poslednjem susretu žalio da ne može više da izdrži ovakav život.

- Rekao mi je da nema posla, da je teško, a da on treba da osnuje porodicu - kaže Slavica. Kako navodi, oni tri godine nemaju struju, ali dodaje da imaju sve ostalo.

- Aleksandar je ovde počeo i da sređuje sobu za njega i brata - dodaje Aleksandrova majka.

Za njim je izdata i potraga od strane MUP-a. Možete ga prepoznati i po tome što na desnoj ruci ima upečatljivu tetovažu.

Pogledajte rezultate

Hteli sekirama protiv topova: Zašto je ova bitka SRPSKE VOJSKE posebna? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.