Albanski ministar: Gaje marihuanu uz podršku policije

Izvor: B92, 01.Avg.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski ministar: Gaje marihuanu uz podršku policije

Skoplje -- Ministar unutrašnjih poslova Albanije Dritan Demiraj izjavio je da poseduje spisak sa 124 imena osoba koji su vođe kriminalnih narko-grupa u toj zemlji.

Kako prenosi makedonska agencija MIA, Demiraj je u jednoj televizijskoj emisiji rekao da se u Albaniji marihuana uzgaja uz podršku policije i lokalnih vlasti.

Prema rečima Demiraja, spisak vođa narko-grupa koji on ima, zahvaljujući funciji na kojoj se nalazi poseduju i premijer Edi Rama i svi nadležni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji treba zajedno da rade na istrebljenju tog fenomena sa ciljem da Albanija više ne figurira na karti zemalja uzgajivača i trgovaca drogom.

"Ali treba da se kaže istina, bez podrške politike nema uzgajanja marihuana. Bez podrške policije i lokalnih vlasti, gradonačelnika opština, predsednika opštinskih skupština, lidera njihovih partija, nikada ne bi mogla da se uzgaja marihuana", rekoa je Demiraj.

Albanski ministar unutrašnjih poslova je naveo i da je bilo slučajeva da su tone marihuana otkrivene u kućama zapslenih u policiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.