Albanska provokacija u Bujanovcu: Crni orlovi na državnim zdanjima

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 17:56

Albanska provokacija u Bujanovcu: Crni orlovi na državnim zdanjima

Povodom Dana zastave, albanskog nacionalnog praznika, zastave Albanije istaknute su danas na zgradi Opštine i Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) u Bujanovcu.

Kako navodi portal Bujanovačke, albansku zastavu je na balkonu iznad ulaza u opštinsku upravu istakao predsednik opštine Nagip Arifi, a isticanje zastave aplauzom su pozdravili odbornici vladajuće albanske većine u Skupštini opštine.

Pored zastave Albanije su i državna zastava Srbije i zastava Evropske unije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa nešto ranije je istakao albansku zastavu na balkonu zgrade Saveta u centru Bujanovca. Za razliku od Opštine, tamo nema državne zastave, navodi portal.

Albanija danas slavi 109 godina od proglašenja nezavisnosti, a taj dan proslavljaju i svi Albanci kao Dan zastave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAMNE PROVOKACIJE ALBANACA U BUJANOVCU: Istakli crne orlove, skinuta srpska trobojka sa zgrade Saveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021

Povodom Dana zastave, albanskog nacionalnog praznika, zastave Albanije istaknute su danas na zgradi Opštine i Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) u Bujanovcu...Kako se navodi, albansku zastavu je na balkonu iznad ulaza u opštinsku upravu istakao predsednik opštine Nagip Arifi, a isticanje zastave aplauzom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.