Albanska policija zaplenila 3,4 miliona evra

Izvor: B92, 25.Jun.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanska policija zaplenila 3,4 miliona evra

Albanska policija zaplenila je 3,4 miliona evra u gotovini, skrivenim u dva automobila postavljena na kamionsku prikolicu koja je iz Belgije stigla u luku Drač.

Lider albanske opozicije Ljuljzim Baša tvrdi da je pronađeni novac povezan sa narko bandama, prenosi Rojters.

Navodi se da je albanska policija objavila da joj je prošle nedelje dojavljen broj registarskih tablica prikolice sa kešom, koji za vikend stiže trajektom preko Jadranskog mora.

Lider >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Demokratske partije Baša je tri dana pre zaplene izjavio da je dobio dojavu da će 1,5 miliona evra zarađenih trgovinom drogom biti prokrijumčareno u Drač u automobilu koji je isti kao jedan od dva koje je policija pretresla.

Baša je u izjavi novinarima izneo tvrdnju da novac pripada "jednoj od najopasnijih narko bandi koje su trenutno aktivne" iz grada Elbasan, u centralnom delu Albanije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.