Albanac, osumnjičen da je pretukao trudnu Vranjanku, i dalje beži od policije!

Izvor: Press, 16.Maj.2018, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac, osumnjičen da je pretukao trudnu Vranjanku, i dalje beži od policije!

Mladić iz Preševa A.S. (25), koji se sumnjiči da je kod Bujanovca pretukao Vranjanku Anđelu Đorđević (20), nalazi se u bekstvu, potvrđeno je iz Policijske uprave Vranje. Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju- odeljenje u Bujanovcu, potvrđeno je da je u subotu, policijskoj stanici u Bujanovcu Anđela prijavila A.S. da ju je fizički napao i tukao te da je zadobila vidne povrede po raznim delovima tela. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto:telegraf
Iako je A.S. od strane nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, policija traga za njim, ali ga za sada nije pronašla.
- Nakon prikupljanja neophodnih podataka ovo tužilaštvo je odredilo zadržavanje navedenom licu u trajanju od 48 časova zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. A. S. će biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja - kažu iz bujanovačkog odeljenja OJT.
Anđela, koju je u Bujanovcu navodno pretukao A.C. jer nije htela da sa njim bude u intimnoj vezi, saslušana je u policiji.
Kako Telegraf.rs saznaje, napadač je Albanac.
Ovu informaciju je potvrdilo nadležno tužilaštvo u Bujanovcu, kao i policija u Vranju.
A.Đ. je rekla da je u trećem mesecu trudnoće brutalno pretučena jer sa A.C. nije htela da ide u hotel.
Prema njenoj priči tog mladića je upoznala ranije jer se zabavljao sa njenom drugaricom, ali je te večeri puno popio. Napad se dogodio u subotu oko 4.30 sati na putu od sela Biljača do Bujanovca, nakon što se ona kao promoterka pića zadržala sa društvom u kafani, a A.C. joj ponudio da taksijem odu do Bujanovca.
U bujanovačkoj hitnoj pomoći su potvrdili da su imali pacijentkinju sa ovim imenom i prezimenom.
- Ne možemo da kažemo u kakvom je stanju primljena i koju vrstu pomoći smo joj pružili, jer o pacijentima ne dajemo takve podatke - rekli su u hitnoj pomoći.
Selo Biljača, gde se desio čitav događaj nalazi se na 15 - ak kilometera između Bujanovca i Preševa. Naseljena je srpskim i albanskim življem.
Iz Policijske uprave Vranje kažu da će u saradnji sa tužilaštvom preduzeti dalje korake.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.