Ako još jednom vidim ogradu između mene i naroda, svi ćete leteti sa posla! Vučić uputio OŠTRU OPOMENU lokalnim funkcionerima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ako još jednom vidim ogradu između mene i naroda, svi ćete leteti sa posla!" Vučić uputio OŠTRU OPOMENU lokalnim funkcionerima!

Predsednik Srbije u obilasku Timočke krajine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je danas u Zaječaru poručio predstavnicima lokalne samouprave, gradonačelniku tog grada ali i ostalih gradova u Srbiji da su oni "u službi naroda", da moraju da razgovaraju sa građanimai, posebno, da se "više ne desi" da na skupovima na kojima govori bude postavljena ograda između funkcionera i naroda.

- Više nikad da nisam video ogradu između funkcionera i naroda. Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde došao zbog naroda a ne zbog funkcionera - rekao je Vučić.

- Nisam prvi put rekao da se ograda skloni, ali je poslednji. Probajte da mi to uradite sledeće nedelje u Somboru... Svi ćete da letite s posla - upozorio je.

Gradonačelnicima i predsednicma opština je rekao da moraju da saslušaju građane .

- U 90 odsto slučajeva nećete moći da rešite problem,ali saslušajte ih, ljudi će biti zadovoljni i da ih saslušate, i što ste pokazali malo pažnje - rekao je Vučić, i dodao mu je jasno da građani nisu mnogo čim zadovoljni ni na lokalu.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.