Akcija Treće doba-zlatno doba: Jovičić ispratio palilulske penzionere na Frušku Goru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Treće doba-zlatno doba": Jovičić ispratio palilulske penzionere na Frušku Goru (FOTO)

Predsednik GO Palilula danas je ispratio penzionere na izlet sa parkinga ispred hale Aleksandar Nikolić

Penzioneri sa Palilule, njih 200, danas je na jednodnevni izlet na Frušku Goru ispratio predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

- Ovo je prva grupa najstarijih sugrađana koje smo poslali na jednodnevni izlet gde će obići najlepše predele Vojvodine, Fruškogorske manastire, Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu, a do kraja godine oko 5000 penzionera ići >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će na izlete i obići najlepše predele naše divne Srbije - rekao je Jovičić.

Predsednik GO Palilula danas je u 07:00 časova ispratio je penzionere sa parkinga ispred hale Aleksandar Nikolić.

- Opština Palilula izdvojila je i ove godine sredstva iz budžeta za naše penzionere i osim ovih prelepih putovanja, imamo za njih besplatno plivanje na Tašmajdanu, večere i druženja uz muziku i kulturno-zabavni program, besplatne kućne popravke za one sa najnižim primanjima - istakao je Jovičić.

On je poručio najstarijim sugrađanima da će i on i svi iz opštine Palilula raditi sve što je u njihovoj moći da, kako je rekao, oni koji su postavili temelje našeg društva žive dostojanstvenu i bezbrižnu starost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.