Akcija Romeo: Uhapšeno šest osoba zbog proizvodnje i prodaje narkotika

Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija "Romeo": Uhapšeno šest osoba zbog proizvodnje i prodaje narkotika

Šest osoba, osumnjičenih za proizvodnju i trgovinu narkoticima, uhapšeno je u policijskoj akciji “Romeo” koja je provedena na području Dervente, Prnjavora i Odžaka.

Kako je saopšteno iz MUP Republike Srpske uhapšene su osobe V.J. (32), V.S. (20), K.D. (27), P.I. (58), Ž.D. (21) i M.M. (25).

U okviru akcije, koja traje od polovine oktobra, do sada je oduzeto oko 600 grama kokaina i 10,5 kilograma skanka. U toku je kriminalistička obrada uhapšenih, nakon čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će biti predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Akciju su proveli pripadnici Uprave MUP RS za organizovani i teški kriminal, u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave Doboj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.