Agonija ne prestaje: Španija opet produžava vanredno stanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 18:22

Agonija ne prestaje: Španija opet produžava vanredno stanje

Zabrane i ograničenja probrano popuštaju po regionima.

Španski premijer Pedro Sančes je rekao danas da će zatražiti od Parlamenta još jedno, ali poslednje dvonedeljno produženje vanrednog stanja.

Vanredno stanje treba da istekne 7. juna, te će Vlada produženje zatražiti narednih dana, mada ga je u poslednje dve prilike jedva dobila u Parlamentu.

Vanredno stanje je Vladi omogućilo uvodjenje zabrana i ograničenja radi suzbijanja širenja korona virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << og čijih posledica je u Španiji umrlo 27.000 ljudi.

- Ali sada smo skoro stigli do sigurne luke - rekao je metaforično premijer o stanju epidemije u Španiji.

Zabrane i ograničenja probrano popuštaju po regionima, u zavisnosti od toga koliko je gde zaraženih i koliko je koji region spreman za mogući drugi talas zaraze.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.