Izvor: Medijski istraživački centar, 28.Maj.2012, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija traži podatke o novcu za izbornu kampanju

Agencija za borbu protiv korupcije zatražila je danas od nadležnih institucija da dostave podatke o visini sredstava koja su iz budžeta dodeljena političkim partijama za rad u 2011. godini i troškove izborne kampanje.
 Agencija je uputila dopis Ministarstvu finansija, Pokrajinskom sekretarijatu za finansije i odeljenjima za finansije lokalnih samouprava u kojem se traže i podaci o položenim jemstvima.
Kako se navodi u saopštenju, te podatke Agencija će koristiti za potrebe kontrole izveštaja o troškovima izborne kampanje.
 Rok za dostavu izveštaja o troškovima u izbornoj kampanji ističe 30 dana od dana proglašenja zvaničnih rezultata izbora.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Povezane vesti

Agencija traži podatke o troškovima izborne kampanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2012

BEOGRAD -..Agencija za borbu protiv korupcije obratila se danas dopisima Ministarstvu finansija, Pokrajinskom sekretarijatu za finansije i odeljenjima za finansije lokalnih samouprava sa zahtevom da dostave podatke o iznosu sredstava iz budžeta koja su preneta političkim strankama za redovan rad u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.