Advokat Zorana Marjanovića EKSKLUZIVNO za portal Srbija Danas: Policiji treba postaviti JEDNO PITANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat Zorana Marjanovića EKSKLUZIVNO za portal Srbija Danas: Policiji treba postaviti JEDNO PITANJE!

Beogradski advokat i član tima odbrane Zorana Marjanovića Aleksandar Zarić, rekao je da treba pitati policiju zašto nije identifikovala lica koje je nabrojao njegov branjenik opisao u iskazu.

Zoran Marjanović je u Palati pravde dao svoj iskaz o ubistvu svoje supruge Jelene Marjanović.

Optuženom Zoranu Marjanoviću danas pred Višim sudom u Beogradu počelo je suđenje povodom optužbi za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Od početka ovog slučaja negira da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optuženi je detaljno opisao kako je došao sa Jelenom i ćerkom Janom na nasip, kako je Jelena otišla da trči, njen nestanak, njegovo ispitivanje u policiji, kao i odnose koje je imao sa Jelenom i njenom porodicom.

Zoran Marjanović je sudu rekao i koja lica i vozila je sreo kobnog dana na nasipu.

- Video sam čoveka sa vezanim repom svetlije kose, sa malim detetom. Došao je nekoliko sekundi posle nas. Bila su tu dva momka udaljena od nas. Dok je Jelena radila vežbe, oni su tu okolo pravili kolutove i komentarisali da je dobar teren, na šta se Jelena nadovezala: "Šta je to, jel to hoće da zidaju nešto i ovde?". Jelena je vezala vijaču i preskakala, a onda je vezala takozvani učkur na trenerci u dve duple mašnice. Onda je Jelena dala vijaču Jani i krenula da trči uz reči: Odoh ja - to mi je poslednje rekla - kazao je na suđenju Marjanović i dodao:

- Perifernim vidom video sam da se popela na nasip i da je počela da trci. To je bio poslednji put da sam je video. Usput sam sreo nekoliko ljudi, ali me je brinulo to što nisam video Jelenu. Krenuo sam sa Janom da šetam nasipom idući u smeru u kom je Jelena otišla da trči. Ne znam kolika je udaljenost od prve rampe i druge, ali znam da sam se zabrinuo. Video sam i beli jugo koji je dolazio iz pravca Zemunskog mosta, kretao se malo brže nego što bi trebalo, mlađi čovek je upravljao, a pored njega je bio još jedan. U susret mi je išao stariji čovek na biciklu. Zaustavio sam ga i pitao da li je video Jelenu. Opisao sam mu kako izgleda i šta ima obučeno, rekao je da je nije video - rekao je Marjanović.

Zoran je u svom iskazu naveo i da je video još jedan auto koji mu je bio sumnjiv, a objasnio je i da nijednom trenutka nije gasio telefon i da je sve vreme pokušavao da stupi u kontakt sa Jelenom.

- Ne znam koliko smo prešli od prve rampe, ali Jelene i dalje nije bilo. Rešio sam da pozovem Jelenu, bilo je signala, telefon je zvonio, ali se nije javila. U jednom momentu sećam se da sam ugledao "karavan". Stajao je paralelno sa šipražjem. Auto je krenuo prema nama, taj vozač je imao blagi osmeh i otišao je iza nas - prisećao se Marjanović.

Beogradski advokat i član tima odbrane Zorana Marjanovića Aleksandar Zarić dao je kratku izjavu posle Marjanovićevog višečasovnog iskaza.

- Čovek je rekao sve kako je bilo, treba pitati policiju zašto nije identifikovala lica koje je nabrojao - izjavio je advokat Zarić za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na suđenje Marjanoviću stiglo MISTERIOZNO PISMO IZ ŠVAJCARSKE: Zoranov advokat otkrio šta piše u njemu! (VIDEO/FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019

Zoran Marjanović je u Palati pravde dao svoj iskaz o ubistvu svoje supruge Jelene Marjanović..Optuženom Zoranu Marjanoviću danas pred Višim sudom u Beogradu počelo je suđenje povodom optužbi za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči. Prvo je pred Palatu stigao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.