Adrijana Lima plačući zauvek okačila svoja krila o klin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima plačući zauvek okačila svoja krila o klin

Jedan od najočekivanijih modnih događaja Victoria's Secret Fashion Show 2018. napokon se desio.

Victorijini anđeli koji su prošetali modnom pistom su Adriana Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Sara Sampaio, Taylor Hill, Bella i Gigi Hadid, Kendall Jenner i Winnie Harlow.

Zanosna plavokosa Šveđanka Elsa Hosk na reviji je nosila Fantasy Bra, grudnjak Victoria's Secreta vredan milion dolara.

Fantasy Bra ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je izrađen od 2.100 Swarovski kristala i topaza koji su ugrađeni u srebro. Za izradu ovog grudnjaka bilo je potrebno više od 930 sati. Od ove godine određene radnje Victoria's Secreta u prodaji će imati jeftinije varijante ovog grudnjaka.

Adrijana Lima, čiji je prvi nastup na ovoj reviji bio davne 1999. godine, sinoć je bila izuzetno emotivna jer je ovo bio njen poslednji nastup na modnoj pisti.

Naime, ona je u decembru prošle godine najavila kako se povlači s modne piste te da sada želi pozitivno uticati na devojke i žene koje imaju lošu sliku o sebi i doprineti pozitivnijem stavu prema fizičkom izgledu.

Muzička podloga ove godine Viktorijinim anđelima bili su Bebe Rexha, Halsey, Rita Ora, Kelsea Ballerini, The Chainsmokers, The Struts i Shawn Mendes.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.