Adria media grupa: Tepić nas nije kontaktirala da bi proverila svoje informacije

Izvor: Beta, 15.Avg.2020, 11:36

Adria media grupa: Tepić nas nije kontaktirala da bi proverila svoje informacije

"Adria media grupa" (AMG) saopštila je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić nijednom nije kontaktirala tu kompaniju kako bi proverila informacije koje iznosi o njihovom poslovanju, uz ocenu da ona svojim saopštenjima javnost "dovodi u zabludu"."Za razliku od nje, (televizija) N1 nam je poslao pitanja na koja smo odgovorili, ali ti odgovori nisu objavljeni u celosti, čime je ostavljen prostor za dalje dezinformacije", dodaje se u saopštenju.AMG ocenjuje i da je Tepić u prethodnih nekoliko dana "iznela niz lažnih i proizvoljnih optužbi, nastupajući kao političko krilo interesno-poslovnog lobija na čijem čelu su (predsednik SSP) Dragan Djilas i Dragan Šolak, ukazuje da postoji orkestrirana hajka na Kurir".Vlasnik Kurira navodi da je na raspolaganju svima koji su zainteresovani za temu vlasništva tog medija i odnosa sa Telekomom, "jer je sve transparentno"."Transakcija kupovine AMG izvršena je iz sopstvenih sredstava kompanije i vlasnika, uz potpuno poštovanje svih zakona i propisa. Kompanija je 100 odsto privatno vlasništvo Igora Žeželja, što lako može da se proveri. Sa Telekomom Srbija imamo isključivo komercijalno-poslovni odnos na tržišnim principima", navodi se u saopštenju.AMG dodaje da "od kolega očekujeu da ne objavljuju neproverene informacije", a da od onih koji su ih objavili "očekuju izvinjenje".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Adria media grupa: Tepić nas nije kontaktirala da bi proverila svoje informacije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2020

"Adria media grupa" (AMG) saopštila je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde (ŠP) Marinika Tepić nijednom nije kontaktirala tu kompaniju kako bi proverila informacije koje iznosi o njihovom poslovanju, uz ocenu da ona svojim saopštenjima javnost "dovodi u zabludu"..."Za razliku od nje,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.